pondělí 13. června 2011

Naštěstí má dva rodiče

Krásný slunný den... Procházíme se po zoo, bohužel jsme se vyskytli v místě "dětské" zoo. Takže pár koziček, flegmatičtí poníci a stupidní atrakce. Vojta rázem zapomněl na živá zvířata a fascinovaně stál u bazénu, kde si za obnos můžete sednout do lodičky, která je dostatečně šíleně vylepšená, aby připomínala nějakou "pohádkovou" postavičku. Chlápek lodičku odpoutá, vy zběsile točíte volantem a lodička se zběsile otáčí a pluje všemi směry.

Když jsem konečně Vojtovi vysvětlila, že je to hloupá atrakce, že jsou lepší pořádné lodě na jezeře a ne na takovémhle malém bazénku. A když to Vojta téměř sám uznal, přiřítil se Lukáš, v očích nadšení a že prej půjdou s Vojtou na ty prima lodičky...

Zalapala jsem po dechu a prohlásila jsem něco o hloupé atrakci a naprosté pitomosti. Jako odpověď následoval pohled, za který by se nemusel stydět naštvaný býk právě vpuštěný do koridy, dál už jsem ani necekla. Nemám toreadorský výcvik. Tolik naše tichá interní rodičovská konverzace.

Vojta vyskočil metr dvacet, chytil tatínka za ruku a odkráčeli na lodičky.

1 komentář:

  1. Dobrý deň,

    Práve sme objavili váš blog a veľmi sa nám páči. Chceli by sme vám ponúknuť možnosť jeho publikácie na našom ženskom portáli a prosíme vás preto o e-mailový kontakt, kde vám môžme zaslať ďalšie detaily ponuky.

    Ďakujem vopred!

    Silvia
    redakcia Zaria.cz
    skarasova@kankan-group.com

    OdpovědětVymazat