pondělí 24. ledna 2011

Majdik

Když už ji teda chválím, tu naši holku, musím ještě vyzdvihnout její neutuchající chuť vysedávat na nočníku. Okoukala to u Anežky, od té doby nosí nočník a důrazně vyžaduje čuůů. Odmítá opustit tento zahřátý trůn a nechat si nasadit plínu, ať slibuju, lákám, hrozím... Nutno dodat, že přes spoustu keců (ču, ee...), nočník zůstává neposkvrněn.



Taky toho zatím moc nenapovídá. Nejoblíbenější věta je táta pápá. Když si Luky oblékne mikinu, že mu je zima, Majda už je u něho a mává. Nebo když mi dává pusu, Majda si myslí, že odchází a už aktivně pořvává své pápá. Ráno se podívá směr naše postel a když tam tatínka nevidí, je blahem bez sebe, že to může okomentovat svým táta pápá.

Stále jsem přemýšlela, jak do ní nacpat sirup na kašel. Ukázalo se to jednodušší, než jsem si myslela. Velice rychle pochopila posunkovou řečí vysvětlení. Vypiješ to ble pití a dostaneš medvídka. Když se jí křiví pusa a už nechce, stačí ukázat gumovou laskominu a hned to do sebe klopí. Za medvídka skoro všechno. Výchovné to asi není. Neber úplatky, neber úplatky - že jo. Proti všem heslům a předsevzetím v našem státě. Takhle už od mala podporovat korupci. Snad jsme její charakter moc nepokřivili a nezmařili naději v budoucí lepší generaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat