neděle 14. března 2010

Den čtvrtý - plovací

Ráno nebylo úplně nejlíp a ani předpvěď nevěstila azůro. No jo namlsali jsme se. Tak vyrazili lyžovat jen kluci a ženy s dětma zůstali v hlavním stanu. Dopolko chumelilo a foukal vítr, tak jsme lelkovali vevnitř, což se našim peciválům náramně líbilo. Po o jsme šli máchat rákosové tyčky v potůčku a plašit kačeny a číhat na ondatju.

Odpolko bylo v plánu plavání. Jako my s Vojtou vyrazili do bazénu a na tobogán a muž s miminkou kamsi po obchodech. Dostal příkaz, že v pět hodin musí podat přesnídávku - normálně to splnil na minutu. A po šesté nás vyzvedli. Bazén neměl chybu, dokonce jsme tam bývali mohli i s Majdulkou. Bylo to tam uspůsobeno i pro mrňata. Přebalovací pult, erární golfky plus lehátka. No nemělo to chybu. Jeden bazén s vlnobitím. Jeden pro mrňata s takovým skluzavkovým přepadem, velký bazén s jeskyní, se sítí - tam Vojta strávil většinu času, že prý je opice, pak zas pavouk a já moucha nebo vážka. Nakonec mě ale vždycky osvobodil.

Sjela jsem i oba tobogány - jeden byl blikající, frčet v tobogánu se stroboskopickým efektem bylo docela zajímavé. Ve druhém se jezdilo na kruzích, škoda, že tam nebyl Luky, přemluvila bych ho, aby to se mnou sfrčel na dvojkruhu. Takže bazén ve Fugenu stopro doporučuji.

Předpověď na zítra super, ženy brousí lyže a mažou svaly na ráno.

Žádné komentáře:

Okomentovat