středa 24. února 2010

Nějak nám to nejde (365-3)

Asi ponorka, nebo únava matky. Nějak nám to spolu s gynošem nejde, nějak nemám nápady na co si hrát, co podnikat, co tvořit. Malá většinou dopoledne prospí. Oběd byl hotov ze včerejška, takže ideální stav, jen mě se do ničeho nechtělo a gynošek prudil. Venku tak nějak ošklivo, inverze, sníh taje. Doma už hračky ohrané, knížky očtené.
Nakonec jsme to teda horko těžko rozchodili, vytáhli jsme Sluníčko a vystřihli masku tygra. Tygr běhal po bytě, jukal, volal uááá, a pak nám tygr seděl na nočníku, škoda, že nemám foto, nestihla jsem.
Po o šel do pelíšku, kde usnul, jenže maloška byla plná energie. Nakonec to dopadlo tak, že jsem měla 10 min, kdy usla malá a velkej se ještě nevzbudil. Teda nevzbudil, chodí spát s nařízeným mobilem, většinou mu to nařizuji na něco míň než hodinu, pokud usne, nevzbudí ho nic, ani řvaní mobilu. Pak ho chodím přeřizovat, na nějaký rozumný čas, podle toho kdy usnul.
Odpolko se vydařilo, vylezlo sluníčko, ve městě jsme potkali spoustu známých, kamarádky kofolky, tak jsme se procourali až do aleluja. Tragická nálada nás oba přešla, jen maloška se rozhodla, že celé odpoledne bude sledovat a k tomu 10min spánku kdovíjestli už nic nepřidá. Už spí - ne tak gynošek, pořvává cosi v postýlce vesele.

Žádné komentáře:

Okomentovat